Inför besöket
och efteråt

INFÖR BESÖKET


Ibland känner kroppens rörelseapparat inte som den ska och då kan det vara dags att kontakta Fysioterapi Hagfors för att få hjälp och instruktioner för att snabbast återkomma till din bekymmerfria vardag.


Om du vill boka en tid går det bra att lämna dina uppgifter på vårt Kontaktformulär. Du blir sedan kontaktat på det sättet du önskar (antingen via telefon eller mail) och du erbjuds en tid för nybesök eller återbesök.


Innan du kommer för ett nybesök är det bra att fylla i nedanstående formulär och ta med den när vi träffas. Detta formulär handlar om dina levnadsvanor, din smärtupplevelse samt vilka mål du har med besöket. Dessa uppgifter är väldigt viktigta för att kunna fastställa rätt insats.

Hämta förmulär


Denna blanket finns att hämta i PDF-format. För att ladda ner dem krävs att du har gratisprogrammet Adobe Reader i din dator. Om du misslyckas med att öppna blanketten kan det bero på att du behöver en senare version av Adobe Reader eller av din webbläsare. Du kan hämta programmen gratis på internet via denna länk: http://get.adobe.com/se/reader/.

Formuläret kan du fylla i på datorn innan du skriver ut det.

EFTERÅT


Efter behandlingen är det självklart meningen att vi tillsammans har uppnått målsättningen av behandlingen och att du klarar dig vidare på egen hand utan större risk att besvären kommer tillbaka.Självklart är du alltid välkommen tillbaka i fall dina tidigare besvär eller andra besvär dyker upp. Det är inte nödvändigt att gå rund med smärtor om det finns hjälp att få eller hur?

 

 

Länkar till patientföreningar

Astma och Allergiförbundet
Svenska diabetesförbundet
Hjärt- och lungsjukas riksförbund 
Riksföreningen Osteoporotiker
Svenska psoriasisförbundet
Reumatikerförbundet
Överviktigas riksförbund
Svenska Ryggföreningen

Hela lista med patientföreningar på Netdoktor.se

 

Länkar till informationssidor

1177.se
Netdoktor.se